شرکت واردات ،صادرات و ترخیص کالا (قطعه بنیان آسمان)

شرکت واردات ،صادرات و ترخیص کالا

ترخیص کالا

اخذ مجوزها و معافیت های گمرکی

در ابتدای کار رایگان یا ممنوع بودن محصول را بررسی می‌کنید که با استفاده از تعرفه (کد hs) محصول در وب‌سایت Ntsw.ir به راحتی قابل بررسی است.

  لازم به ذکر است که  کدهای کالایی Hs بر اساس خط مشی سازمان تجارت صنعت و معدن به چهار سطح اولویت تقسیم می شوند.

   1-  توزیع ارز دولتی برای کالاهای اساسی است.

   2-  کالاهایی که ارز دولتی دریافت نمی کنند. فقط با ارز نیمه حواله(نیمایی) یا صادرات (ارزی که دارنده کارت می تواند در ازای مبلغ صادراتی وارد کند) انجام می شود.

   3-  کالاهایی که در صورت عدم وجود معادل داخلی، تنها به صورت ارزی قابل واردات است.

 4- کالاهایی که بر اساس سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت، ورود آنها ممنوع است.

مجوز واردات و صادرات

 مجوز واردات و صادرات، مجوز گمرکی مورد نیاز برای ورود کالا به کشور و صادرات به کشورهای خارجی است.اخذ مجوز گمرکی مستلزم اخذ سایر مجوزهای مندرج در قانون گمرک می باشد که مهمترین آنها اخذ کارت بازرگانی می باشد.

نوع دیگری از مجوزهای مورد نیاز برای واردات یا صادرات کالاهای مشروط، گواهی استاندارد است. شناسایی کالاهای وارداتی مشمول مقررات استاندارد اجباری و انتشار فهرست آنها سالانه.

مراحل اخذ مجوز واردات

  1. گرفتن مجوز ثبت سفارش: هر شخص حقوقی برای اینکه بتواند کالای مورد نظر خود را به صورت قانونی وارد کند باید ابتدا مجوز ثبت سفارش را از سازمان توسعه و تجارت کشور اخذ و سپس مراحل سفارش را تکمیل کند. پس از دریافت پیش فاکتور از فروشنده کالا، ثبت سفارش (یعنی مجوز واردات از واحد بازرگانی) انجام می شود که مهمترین نکته برای ثبت سفارش ترخیص کالا از گمرک داشتن کارت بازرگانی است. .
  1. مجوز بانک مرکزی (تخصیص ارز): برای تخصیص ارز و تایید گواهی آماری، ثبت سفارش آن را به بانک ذکر شده در ثبت سفارش می برد و با توجه به همان ثبت سفارش، بانک درخواست ارسال می کند. 30 روز پس از صدور حواله، مجوز حواله را در سامانه دریافت می‌کنید.

توجه: هر دو مجوز فوق باید قبل از خرید محصول اخذ شود.

اکنون زمان دریافت ترخیص اداری در گمرک است.

  1. مجوزهای اجباری در زمان ترخیص کالا از گمرک: بسته به حقوق گمرکی کالا، مجوزهای مورد نیاز (انرژی اتمی، جهاد کشاورزی، بهداشت و …) در سامانه فعال می شود و فرآیند اخذ این مجوزها نیاز دارد. تکمیل شود.

سازمان استاندارد اجباری هر ماه فهرستی از کالاهای مشمول را به روز کرده و وارد سامانه می کند.

کلیه کالاهای مصرفی: طبق ماده 16 غذای بهداشتی وزارت بهداشت، اخذ این مجوز شامل 3 مرحله وارد کردن کد IRC یا شناسه 16 رقمی محصول جهت اخذ مجوز ورود هنگام ثبت سفارش، اخذ ترخیص کالا از گمرک می باشد. در صورت ترخیص، مجوز مصرف دریافت کنید و در هنگام مصرف، کالا را به صورت آنلاین در http://www.ttac.ira خریداری کنید.

موارد ممنوعه: 2 دسته هستند.

ممنوعیت قانونی: با توجه به حمایت از تولید داخلی، فهرست این کالاها متغیر است. ممنوع: مانند گوشت خوک

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کارشناسان قطعه بنیان آسمان آماده پاسخگویی به سوالات شما در زمینه واردات و ترخیص کالا می باشند